Отказ от стоката
Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена цялоста на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката) , в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

При отказ на опакован продукт от парфюмерия с нарушена опаковка или използван се удържат 20% от сумата.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за наша сметка, ако бъдат изпратени към нас с услугата Стандарт 24 - от офис на Спиди удобен за Вас, до Офис на Спиди 164, гр. Стара Загора и е използвана отметка "ПО ДОГОВОР".

При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът заменя стоката, ремонтира я в законоустановения срок или възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

МНОГО ВАЖНО!!! При получаване на пратката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.
БЕЗ протокол за увредена пратка издаден в момента на констатация, рекламации за увреден при транспорта продукт няма да бъдат уважавани, а ще се счита, че стоката (продукта) са получени в изряден вид съгласно договара за продажба.
Непотърсени и неполучени от офиса ни поръчки до 14 дни, автоматично се анулират.

https://lek.bg/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5b02f6f947267.jpg
Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение