ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА:

Всички поръчани стоки се изпращат в деня на поръчката, ако поръчката е регистрирана в нашия сайт до 16 часа в работен ден. Поръчаната от Вас стока е на заявения от Вас адрес за доставка от един до три работни дни в зависимост от избраната от Вас Куриерска служба, начин на доставка и в зависимост кога населеното място в което желаете да бъде доставена поръчката Ви се обслужва от избрания начин на доставка. Поръчките с безплатна доставка се изпращат с избрана от нас куриерска фирма, без значение от направения от Вас избор на куриерска служба по време на приключване на поръчката и доставката е "икономична" - 2-3 работни дни в зависимост от населеното място, до което желаете да бъде извършена доставката.

С приемането на нашите условия и правила за използване на ЛЕК.БГ Вие се задължавате да отворите пратката в присъствието на куриера, или служителя донесъл я на адреса Ви.

При увредена пратка сте длъжни да изискате "Протокол за увредена пратка" от куриера. Само с издаден такъв протокол, ние ще уважим искането Ви за замяна на увредена стока.

Цената на ДОСТАВКАТА на пратката се определя на база на крайното тегло на изпращания от нас пакет и е в зависимост от избраната от Вас услуга за доставка (до офис на куриер или до адрес, експресна или икономична ).

Риска за погубване или увреждане на стоката се поема от Куриерската фирма обслужваща Вашата пратка, от момента на приемането и от техен представител в нашия склад. ЗА ЦЕЛТА ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРОВЕРИТЕ ЦЕЛОСТТА НА ПОЛУЧЕНАТА ПРАТКА ПРЕД КУРИЕРА И ПРИ НАЛИЧИЕТО НА УВРЕЖДАНЕ НА ПРАТКАТА ДА ИЗИСКАТЕ ОТ КУРИЕРА ДА СЕ СЪСТАВИ ПРОТОКОЛ ЗА УВРЕДЕНА ПРАТКА.

Оплаквания за увредена пратка без Протокол за увредена пратка от Куриерската фирма няма да бъдат уважавани.

При забавяне на пратката можете да се свържете с куриерската служба и с получения от нас номер на товарителница, да се осведомите къде е Вашата пратка. 

При онлайн поръчка със сума на поръчката над 49,99 лв. доставката до Вашия адрес е безплатна с избран от нас начин на доставка и срок на одставка до 2-3 работни дни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА СТОКА

Безплатната доставка е специално предложение комплимент към всички онлайн поръчки на стойност над 49,99 лв и тегло до 2 кг включително. Този комплимент се дава под формата на ваучер с равностойност цената на доставката. За да се възплозвате от това предложение, трябва да кликнете върху кода на ваучера в полето ВАУЧЕРИ (намира се количката Ви, под името на избрания от Вас продукт), след което да кликнете върху бутона "ОК". Така ваучера за безплатна доставка ще бъде добавен в количката Ви и сумата на количката ще се намали с цената на доставката.

Безплатната доставка е валидна само до офис на СПИДИ избран от Вас. Ако поръчката Ви се класира за безплатна доставка, но желаете да получите продукта на адрес различен от офис на Спиди, доставката е за сметка на клиента.

При тегло над 2 кг и цена надхвърляща 49,99 лв, доставката на стоката НЕ Е БЕЗПЛАТНА и се заплаща от клиента.

 

https://lek.bg/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5b02f6f947267.jpg
Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение